ГОЛОВНА КОМАНДА ТЕХНІКА ДИПЛОМИ ФАЙЛИ ГАЛЕРЕЯ ГОСТЬОВА ФОРУМ
Головна » 2011 » Січень » 4 » 2-1 наші виграли!
2-1 наші виграли!
22:16
Розповідь про те, як наші козаки Ле-Ман завойовували. 3.01.2011р. дружній для нашої команди портал WRi проводив 3-х годинну гонку поблизу французького міста Ле-Ман на болідах 70-их років.



Для Кирила Коломійця Ле-Ман був не вперше, а ось для Підлуського Олександа та Лебедя Назарія така гонка була впеше, для них це скоріше була гонка на витривалість, аніж легендарний Ле-Ман...


Для Олександа гонка почалась з проблем ще на практиці. У звязку із технічними проблемами автомобіля він так і не зумів потренуватись та виїхати на старт кваліфікації. На щастя досвідченні механіки Wild West змогли вивести автомобіль на старт гонки. В той час коли Сашко разом з механіками вирішували технічні проблеми з його Porsche 911 Кирил та Назар на практиці налаштовували свої боліди та тренувались. Під час кваліфікації Кирил показав найкращий результат і стартував із поул позиції, Назар показав 22 результат у загальному заліку, а Сашко з боксів все ж не міг виїхати...


Гучні трибуни, запах спаланої гуми, розриваючий душу звук моторів означав старт гонки. Кирил, стартувавший із поул позиції взявся покращувати свій результат і успішно виконуючи це завдання дуже швидко відривався від соперників. Інші наші пілоти стартували з перемінним успіхом.



Якщо Назару старт дався без проблем, то Сашка технічні проблеми не покинули навіть і після старту. В одному із поворотів Сашко пробиває колесо і його на великій швидкості виносить на зовнішню частину повороту де його 911-ий отримує сильні пошкодження. На першому ж кругу Сашко заїжає у бокси. Замучені механіки міняють Сашку колеса та не замічають головного, передня права підвіска дуже сильно пошкоджена і через 3 повороти після піт-стопу у Сашка відривається стабілізатор і його болід стімко вилітає у забор. Судді констатують схід. 





Інші пілоти також не обійшлись без проблем. Так Назар, в повороті Іссес помиляється з гальмуванням його розвертає поперек траси і в нього невстигаючи загальмувати вдарається однокласний. З пошкодженим болідом Назар вирішує продовжити гонку не заїзджаючи на піт-стопи.


Кирил хоча і збільшує відрив від соперників, все ж дуже не задоволений великою кількістю новачків на Porsche 911, які йому частенько додавали неприємностей та не очікуваних моментів... Згодом все наче стабілізувалось, Кирил їхав у своєму темпі з великим запасом часу над соперниками, Назар спокійно рухався до фінішу. Почало сідати сонце, цей чудовий захід сонця, ніч, ясні зорі, світлофар суперників... Романтика! 





Далі була у Назара і боротьба за можливість вибратись із 15-ого місця на 14-е, та його помилка з розрахунком пального не дозволила йому цього зробити. Кирил мчав швидше вітру до фінішу і своєї першої перемоги на трасі Ле-Ману, Сашко вболівав за друзів спостерігаючи за ними із боксів та великої кількості відеокамер у фургоні нашої команди та з нетерпінням чекав їхнього фінішу. Хлопці фінішували і всі залишились щасливими.



"Вперше я виїхав на такий довгий марафон..." - росповідає Назар "-Я дуже втомився, це була моя найкраща гонка за весь час пілотування. Я дуже задоволений тим, що зміг фінішувати. Я щасливий, що проводив цю гонку разом із хлопцями нашої команди. Вітаю Кирила з перемогою, а Сашку бажаю вдалого фінішу у наступний раз."

Переглядів: 1461 | Додав: Ha3aP | Рейтинг: 5.0/2 | |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

чемпіонати:
команди:

RALLY.IN.UA

WRC.COM

Статистика

Sasha Pidlusky & Wild West VRT © 2007-2024